ВМРО - Българско национално движение - ВРАЦА

 

НАЧАЛО
АРХИВ НОВИНИ
СПРАВОЧНИК
МУЗИКА
ВИДЕО
ВРЪЗКИ


ИСТОРИЯ УСТАВ СИМВОЛИ ОБЛАСТЕН КОМИТЕТ ДАМСКИ КЛУБ

АРХИВ НОВИНИ / НОВИНИ

13 Декември 10, 19:29
ВМРО СЕ ГОТВИ ЗА САМОСТОЯТЕЛНО УЧАСТИЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2011

20.11.2010г.


ВИДЕО:http://www.tv-vratsa.bg/index.php?lang=bg&r=home/tvvratza/t140/t3625

На 20 ноември се проведе Общинска конференция на ВМРО-БНД във Враца. Отчетено беше организационното и политическо развитие на ВМРО в общината за периода 2007-2010 г. Отбеляза се изграждането на нови структури, повишаване на членският състав, заемането на отговорни позиции по значими за общината проблеми. Войводите припомниха, че са единствената дясно-центристка политическа сила, спечелила мандати в общинският съвет през 2007 г. и обявиха, че предвид завоюваните позиции се готвят за самостоятелно участие на местните избори догодина. ВМРО отново ще даде възможност, чрез своите листи, за широко гражданско присъствие на патриотично ориентирани личности и организации, които споделят идеите за компетентно и честно управление на община Враца, с приоритет реализацията и развитието на младите хора.

Делегатите избраха Общински комитет в състав: председател – Красимир Богданов, зам. председател – Пламен Велев/Враца/, секретар – Галя Георгиева/дамски клуб „Вратица”/, касиер – Красимир Ангелов/Згориград/, членове – Йонко Христов/Вировско/ и Момчил Янков/младежка организация/, който ще има мандат от една година и трябва да подготви и проведе участието в местните избори. Гост на форума беше зам. прдседателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Набелязани бяха конкретни мерки за подобряване на дейността на общинските структури.

На 26 ноември ВМРО ще проведе традиционното вече факелно шествие, посветено на годишнината от Ньойския диктат. Едновременно с това войводите ще изразят протеста си срещу закриването на поделение 52380, което ще доведе до тежки демографски, икономически и социални последици за Враца и региона.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3601