ВМРО - Българско национално движение - ВРАЦА

 

НАЧАЛО
АРХИВ НОВИНИ
СПРАВОЧНИК
МУЗИКА
ВИДЕО
ВРЪЗКИ


ИСТОРИЯ УСТАВ СИМВОЛИ ОБЛАСТЕН КОМИТЕТ ДАМСКИ КЛУБ

АРХИВ НОВИНИ / НОВИНИ

27 Февруари 11, 11:27
ВМРО С ПОЗИЦИИ ПО ОХРАНАТА И СИГУРНОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ВРАЦА

25.01.2011г.

На провелото се на 25 януари 2011 г. заседание на Общински съвет Враца, съветниците от ВМРО-БНД, Красимир Богданов и Валери Стаменов, подкрепиха намаляването на такса смет за жилищни и нежилищни имоти на физически и юридически лица съответно от 3 на 2,5 и от 9 на 8,5 промила, което макар и малко ще облекчи тежкото положение на врачани в условията на икономическата криза.

Освен това, в точка Питания към кмета, Кр. Богданов постави въпроса: Кой стопанисва и поддържа подлезите в гр. Враца и нормално ли е подлези в които са извършени ремонти преди две години, на стойност десетки хиляди лева, сега да са в безобразно състояние, без нито една светеща лампа, силно замърсени и с разбити будки. Питането е провокирано от жалба до Общината от живущите в района на Втора градска болница и е подкрепено с подписка на същите, представена от съветникът от ВМРО.

Ген. Валери Стаменов, внесе питане за инвестиционните намерения на Общината, относно терените на закриващото се военно поделение 52 380. Към кмета д-р К. Шахов, бившият Директор РДВР-Враца, отправи въпрос за отношението на местната управа към приетият закон за общинската полиция, още повече, че Враца се слави с висока престъпност и създаването на такова звено е крайно наложително.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1912