ВМРО - Българско национално движение - ВРАЦА

 

НАЧАЛО
АРХИВ НОВИНИ
СПРАВОЧНИК
МУЗИКА
ВИДЕО
ВРЪЗКИ


ИСТОРИЯ УСТАВ СИМВОЛИ ОБЛАСТЕН КОМИТЕТ ДАМСКИ КЛУБ

АРХИВ НОВИНИ / НОВИНИ

16 Септември 11, 18:13
ВМРО ОБЯВИ КАНДИДАТУРАТА НА ГЕН. ВАЛЕРИ СТАМЕНОВ ЗА КМЕТ НА ВРАЦА
29.07.2011г. 
ТВ ВРАЦА:
http://tv-vratsa.bg/index.php?lang=bg&r=home/tvvratza/t140/t4932

Общинският комитет на ВМРО – Българско национално движение обяви кандидатурата на ген. Валери Стаменов за кмет на Враца. Тя се подкрепя и от Съюза на патриотичните сили "Защита", Национално движение "Достойни за България", редица граждански движение и инициативни комитети, както и от известни личности и общественици на Враца. Новината съобщи областния и общински председател на ВМРО и зам.-председател на Общински съвет Враца Красимир Богданов.
„В този формат създаденото обединение ще участва на предстоящите избори за кмет на Враца, за общински съветници и кметове на кметства в поне 2/3 от селата на общината. Няма да се подреждат строго партийни листи, а ще има широко гражданско участие, ще се търсят хора-експерти, които ще бъдат полезни за града, които са  доказали своето уважение към българските ценности, традициите и интересите на врачани. Целта ни е Община Враца да има достойно управление, в името на гражданите, в подкрепа на местният бизнес, в даването на шанс на младите хора да останат и да се реализират тук.”, заяви Богданов.
Освен във Враца, ВМРО ще издигне кандидати за кметове и в Мездра, Хайредин, Криводол, Оряхово, а в останалите общини ще се подкрепят други кандидати.
Що се отнася до обществената подкрепа Богданов обяви, че партията никога не е губила мястото си в сърцата на врачани. "Очакваме добри резултати, благодарение на активната ни работа през последните четири години, и поуките, които си извадихме от последните кметски избори. През 2007 година управляващата в момента партията беше новоизгряваща сила. Всички видяхме, че сапунения мехур наречен ГЕРБ се спука, така че хората, които тогава повярваха в техните послания, а в момента съжаляват за това, неминуемо ще търсят алтернатива. А такава алтернатива наистина има и ние разчитаме на активната подкрепа на гражданите на Враца”.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9689